Vrijdagavond 21 december: de stadhuisklok slaat vijf uur en overal branden de lichtjes. Leidens binnenstad ligt er prachtig bij voor de Rotary Santa Run. Het startsein wordt gegeven en daar gaan ze op weg: 1.000 Kerstmannen, Kerstvrouwen, Kerstjongens en -meisjes. Samen vrolijk op stap in een sfeervolle tocht voor het goede doel. Mooier kan Kerstmis 2018 niet beginnen.

Wegens succes herhaald
De Rotary Santa Run bestaat al 10 jaar. Het evenement is een groot succes in meer dan 50 steden. Vanaf dit jaar hoort Leiden daar ook bij. De totale opbrengst voor het goede doel bedraagt al bijna € 400.000,–. Dus schrijf je in, haal je pak op en stap lekker mee.

Kerstmanpak aan, gaan en genieten
Na inschrijving kun je medio december in het centrum van Leiden je complete Kerstman-outfit ophalen. Zit er ook een baard bij? Jazeker én je startnummer. Je verschijnt dus geheel compleet aan de start. Onderweg door de stad kom je van alles tegen aan sfeerbrengers (o.a. vuurpotten, kerstbands, glühwein/chocolademelk, snoeperij).  Na afloop van de tocht krijgt iedereen de herinneringsmedaille. Rotary Santa Run 2018, doe mee met het begin van een geweldige traditie!

Rotary Santa Run Leiden, 21 december 2018. Verzamelen vanaf 17:00 uur bij het Stadhuis